keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Reissutavaroita


Olen vannoutunut laukku- ja pussukkaihminen. Matkatessa on kätevää, kun isoon reppuun pakkaa pieniin pussukoihin erilaisia tavaroita. Viimeisimmällä kotosreissulla oli kuvan pussukassa Steven ja Taiton tavarat eli yhteinen laturi ja yhteiset kuulokkeet. (Helppoa, kun ovat samaa perhettä!) Ei tarvitse kaivella repun pohjalta tai uumenista.- Tuon polkupyöräpussukan sain hyvältä ystävältäni, joka tuntee ja tietää tapani jo yli kolmen vuosikymmenen ajalta. 

5 kommenttia:

  1. Mullakin on pussukoita isossa laukussa+erilaiset laukun kotelot.
    Tykkään kans laitella tavarat järjestykseen laukussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järjestys se olla pitää! En ole kyllä mikään järjestyksen ihminen oikeasti...

      Poista
  2. Taas yksi yhteinen tekijä meillä :)

    Mä olen ostanut joko urheiluliikkeestä tai tavaratalon urheilutarvikeosastolta parikin pakkausta, jossa on ollut 4-6 nailonpussia ja käytän niitä reissuilla: niihin mahtuu kengät ja esim. silloin kun vielä meloin, niihin saattoi laittaa märät melontatossut eikä muut varusteet kastuneet kassissa.
    Muulloin reissussa on aina esim. tällainen järjestys: vihreässä pussissa on puhtaat alusvaatteet ja punaiseen pussiin laitan sitten likaiset alusvaatteet - ja kun tulen kotiin on reissukassin purkaminen helppoa. Vihreästä pussista voi laittaa vaatteet takaisin kaappiin ja punaisen pussin voi viedä pyykkikoriin; pestä sekä pussin että pyykit.

    Samoin on juuri puhelimen laturi ja kuulokkeet pussukassa, on mukana penaali kynineen, on kädenulottuvilla pieni pussi, jossa on kynsiviila, päänsärkylääke jne. Kuinkahan monta pussukkaa reissukassissa oikein onkaan.... Ja tietenkin on aina pieneen tilaan menevä ostoskassi, tai jopa parikin.
    Ja tietenkin se käsityö omassa pussissaan :D

    VastaaPoista
  3. Sinä oletkin ihan pro tuossa pussukoinnissa! Värikoodaukset ja kaikki!

    VastaaPoista