torstai 27. joulukuuta 2018

Meidän kaunein koti


Eilen nuoriso-osasto (30+tyypit x 4) katsoi telkkarista ohjelmaa Suomen kauneimmasta kodista. Tiedän, että meidän kotimme ei tuollaisissa mittelöissä pärjäisi enkä sitä sinne ilmoittaisikaan, mutta jäin pohtimaan asiaa muuten ohjelman loputtua. Lopputulema oli se, että meillä on Meidän kaunein koti. Ylivoimaisesti ja eittämättä. Vähän kummallinenhan se on, mutta silti. Tunnen tervettä ylpeyttä ja kotirakkautta. Laurila rulettaa! 
2 kommenttia:

 1. Aiheesta voisi keskustella vaikka kuinka ja kauan, mutta samalla voisi tulla pahoittaneeksi jonkun mielen. Siinä lienee syy miksi en ko. ohjelmaa enää katselekaan :) Olen nähnyt siinä muutaman kodin, joista tulee mieleeni..hmm.. Noh, vertaan niitä nyt niihin "mökkeihin" aka. huviloihin joissa olen yöpynyt reissuillani. Viimeisen päälle hienoja. Onneksi meidän porukka märkine vaatteineen ja muine varusteineen tekee tilasta kodikkaan muutamassa minuutissa ;)
  Toki itsekin tykkään siististä kodista ja haluaisin, että kaikki tavarat olisi aina paikallaan, mutta kun ne ei tottele: ne vaan kuljeskelee meillä siellä täällä ;) Mutta tämä on meidän koti ja paras koti meille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun meillä kummallakin on meidän paras koti!

   Poista