perjantai 23. helmikuuta 2024

Ai että on kivaa!


Minulta on kysytty monenmonta kertaa kuluneen puolen vuoden aikana: Miltä tuntuu olla eläkkeellä? Olen vastannut aina suunnilleen samalla tavalla, että on kivaa ja viihdyn ja nautin aikatauluttomuudesta. Nämä aamut on kyllä parhaita, kun ei ole kiirettä mihinkään ja aamupalan jälkeen vaan laitetaan tiskit koneeseen, petataan sänky ja sitten vaan oleillaan ja hölläillään. (Kuva kertoo oleellisen.)

2 kommenttia:

  1. Itse olen ollut nyt vuoden verran eläkkeellä ja kuten Sinäkin totesit niin aikatauluttomuus on parasta. Ja voi suunnitella menojaan miten parhaaksi näkee. Ja nyt vielä kun on onneksi suht terve ja jaksaa ja pystyy tekemään kaikenlaista niin on mielestäni SUURI nautinto olla pois työelämästä. Vaikka töissä olo on ollut pääosin aina mukavaa ja mieluisaa.Tosin olen jo kansakoulun eka luokalla todennut tulevani aikuisena eläkeläiseksi joten se toivo onneksi toteutui :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinähän olet jo nuorena tiennyt tulevaisuutesi! Minäkin tein kyllä töitä mielelläni, mutta tämä vapaarouvuus on ainakin tuplasti kivempaa…

      Poista