keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Malttamaton kaveri ja muut kaltaisensa


Minulla on suunnilleen tsiljoona erilaista pussia ja pussukkaa. Matkatessa ne ovat erittäin tarpeellisia, kun yhteen tulee laturi, yhteen lääkkeet, yksi säilöö Kotosavaimia ja isoimmassa kulkee sitäsuntätä. Jne. Kotona ne majailevat sinisen lipaston välikössä ja odottavat, milloin pääsevät taas reissuun. Ihan selvästi kuulin äsken sipinää ja supinaa, kun kävin omassa huoneessani. Pussukat ovat malttamattomia. Minä myös. Mutta pitää odottaa, sillä vielä on kolme virsikirjatyöviikonloppua ennen mahdollista matkaamista ja ennen lomaa. 

2 kommenttia:

  1. Hih :D Samanlaisia pusseja ja pussukoita on minullakin: yhdessä on neulomiseen tarvittavia pieniä tarvikkeita (sakset, palmikkopuikko, silmukkamerkkejä yms. pientä), on puhelimen laturia, ne lääkkeet mitkä ei ole dosetissa + käsivoide, jne. Kaikenlaisia pieniä pussukoita tarvii reissussa. On helpompi löytää etsimänsä tavara, kun ne on omissa pussukoissa eikä kaikki yhdessä isossa.
    Sama toimii vaatteiden kanssa; puhtaat, likaiset, kengät.... helpompi pakata matkalaukku/-kassi, kun vaatteet ja kengät ovat omissa pusseissaan. (Puhtaat vihreissä, likaiset punaisissa, kengät harmaissa - Pöllön logiikkaa :D )

    VastaaPoista