keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Ja niin joulu joutui jo taas Kotoseen!Itsenäisyyspäivää vietin itsenäisellä linjalla ja yöpaitaisena iltapäivään asti eli tarkemmin sanottuna vasta klo 15.30 vaihdoin päivävaatteisiin. Katselin sairaalasarjaa, luin, otin päikkärit ja kaivoin joulukoristeet jo esille. Ne ovat meillä täällä kotosessa laatikossa, jossa majailee myös pääsiäis- ja vappurekvisiitta. Alkuillasta kävelin kauppaan ja hain muun muassa viinirypäleitä, klementiinejä ja savukohisalaatin. Myöhemmin illalla sitten seurattiin linnan juhlia Miehen kanssa. Onnistui taas hyvin, vaikka välimatkaa oli kolmesataa kilometriä.  Arvosteltiin asuja ja kampauksia. Viestit lensivät kiivaasti koko ajan. Kuultiin sen verran hienoja titteleitä, että päätettiin ottaa niitä käyttöön. Mies saa olla viheralueiden päällikkö ja minä olen kuulemma tiedotuspäällikkö. Yhdessä voimme muodostaa huoltovarmuuskeskuksen ja konfliktinestokeskuksen.

Jk. Olin ihan unohtanut, että päätin jossakin vaiheessa kirjoittaa tämän tärkeän paikan nimen isolla alkukirjaimella. Muistin ja korjasin otsikkoon. Tästä lähtien yritän olla tarkempi.
2 kommenttia:

  1. Minunkin oli pakko vähän väijyä Linnan juhlia paikallisten edustajien vuoksi. Ja hienostipa kyllä edustivat, hyviltä näyttivät ja paikkakunta sai "mainetta ja kunniaa" ♥

    VastaaPoista