perjantai 4. marraskuuta 2022

Kävely on se juttu!


Kuva on vahinkoräpsy elokuulta, mutta se sopii myös kertomaan eilisestä päivästä. Kun keskiviikkona ei hotsittanut mennä lenkille, oli eilen intoa kahdellekin. Aamupäivällä 8,7 kilometriä ja iltapäivällä sitten tasan 9. Tällä kertaa minulla oli mukana Harjunpää. Harjunpää ja kiusantekijät meni kokonaan ja Harjunpää ja rakkauden lait pääsi hyvin alkuun. Jatkuu tänään.
Selväksi on varmaankin käynyt se, että olen kilpailuhenkinen. Syksyllä osallistuin kahden viikon askelkisaan ensimmäistä kertaa. Tuloksensa oli ilmoittanut yleisessä yksilösarjassa 212 askeltajaa. Olin sijalla 71. Ihan jees. 

4 kommenttia:

 1. Hieno kilometrimäärä! Käveleminen on kivaa. Minulla päättyi polkupyöräilykausi ja nyt matka taittuu jalkapatikalla. Pyöräillessä kerään kilometrejä ja kävellessä askelia :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa askeltamista - hatun nosto! Myönnän, että olen vähän kade, kun olet päässyt noin hienoon vauhtiin; niin kuin tiedät, mulla on Riesa riesanani ja se estää kävelemisen :( Jalat kyllä toki toimii, mutta Riesa jos päättää iskeä, niin siinä voikin joutua koko kyllä Pöllöä etsimään, jollei ole auton alle joutunut.
  Pidä peukkuja, että kunta myöntää avustajan (Mursulla on omat vaivansa, eikä pääse avuksi, kurja kyllä) ja sellainen löytyy, niin pääsisin kävelylenkeille minäkin.
  Mutta sillä aikaa nautin sinun kävelylenkeistä täällä blogissa :D
  Ja poimin lukuvinkkejä samalla :)

  VastaaPoista