keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Upea kirja!


Lukeminen on kausittaista. Töissä on ollut nyt niin kiireistä, että olen syyllistynyt osittaiseen lukemiseen eli kirjoja jää kesken vähän liian paljon. Onneksi välillä tulee poikkeuksia, jotka vievät mukanaan ja joiden takia uhraa mieluusti kallisarvoisia yöuniaankin.
Tommi Kinnusen ensimmäinen kirja Neljäntienristeys oli mielestäni täysi kymppi. Toinen kirja Lopotti jäi siitä hieman eli annoin sille ysin. Elokuulla olimme kuuntelemassa Turun Taiteiden yössä, kun kirjailija kertoi uudesta kirjastaan ja se tuntui jo silloin kutkuttavan kiinnostavalta. Viime viikolla  koitti minun vuoroni saada kirjastosta Pintti luettavaksi ja luin kirjan parissa päivässä. Ja täysi kymppi taas. Kaunista ja  kuvailevaa kerrontaa. Voisin vallan hyvin perustaa Tommi Kinnusen ihailijaseuran! Lähteekö kukaan mukaan? 

7 kommenttia:

  1. Tätä kirjaa on kehuttu niin paljon, että kunhan lukupiiri nyt jää lomalla ja saan Kokoron luettua, niin tuo on varmastikin otettava työn alle seuraavaksi.

    VastaaPoista
  2. Mun täytyy lukea tuo myös, Neljäntienristyksestä tykkäsin ihan hurjasti. Sattuiskohan mun vuoro joululomalle jos nyt laittasin varauksen?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jäänyt multa kokonaan väliin, ehkä juuri siitä syystä, että palaute on muiltakin ollut samanlaista kun sulla!

      Poista
    2. Sillekin annoin kyllä ysin eli ei paljoa jäänyt huonommaksi...

      Poista
    3. Niinpä annoitkin... ysi ei kyllä ole huono arvosana lainkaan!

      Poista