sunnuntai 30. elokuuta 2015

Viisi tulta, yksi maa ja yksi vesi


Olen horoskooppimerkiltäni oinas - samoin oli äitini ja on kuopuksenpoika. Odotan mielenkiinnolla, onko pojassa oinasmaisia luonteenpiirteitä...
Oinaat innostuvat täysillä aina milloin mistäkin. Ainakin vähäksi aikaa. Eli siis ovat fanaattisia ainajonkinasianpuolestapuhujia ja pioneereja. Kunnes into laantuu ja häipyy lähes kuulumattomiin. (Oli monoja tai ei.)
Oinas on tulen merkki. Meillä on nyt pikkuperheessä viisi tulta, yksi vesi ja yksi maa. Ei siis ihme, jos aina välillä hehkuu! Kärtsäämisen vaarakin on suuri, mutta onneksi on kuitenkin vettä ja maata...

2 kommenttia:

  1. Hei!Onnittelut kaikista viimeaikaisista perhetapahtumista! En tiennyt Tarleenan osoitetta joten laitan tämän pienen muistamisen teidän osoitteeseen. Teiltä se varmaan kulkeutuu perille. Yritin jatkaa Kaisun tossuperinnettä mutta tulikin conversit.(kirjoitinko oikein?) Terveisiä! Isotäti Leena ja miehensä Tapio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toki muistaminen kulkeutuu perille. Ilmo Kullervo täytti torstaina viisi kuukautta ja on reipas pikkumies. Mummun ja vaarin silmäterä, tietysti... Kiva, kun seuraat edelleen blogia!

      Poista