tiistai 4. elokuuta 2015

Klassikko - ei Hotakaisen vaan Jussilan!


Puulelut ovat kestäviä, ajattomia ja myös hintavia. Lauantaina bongasin Turusta Pelastusarmeijan kirpputorilta hyvin-vähän-leikityn klassikon nimeltään Askare-laatikko. Oikeasti tuohon laatikkoon kuuluu kymmenen palikkaa, mutta tässä sinne oli sujautettu vielä muutama extra. Laatikko oli näyteikkunassa ja puolihuolimattomasti vilkaisin sitä. Vilkaisin toisenkin kerran ja varmaankin kuului loks, kun suuni loksahti auki. Näin oikein! Hinta oli neljä euroa!!! Kaiken lisäksi juuri sinä päivänä oli kaikista tuotteista kolmenkymmenen prosentin alennus ja eikä siinä vielä kaikki: minulla on lompakossa Pelastusarmeijan kirpputorin kanta-asiakaskortti ja kun ostokset ylittivät kymmenen euroa, sain viidentoista prosentin alennuksen. Askare-laatikolle tuli hintaa 2,40. Varsinainen Löytö!

Jk. Mitä muuta ostin: Pentikin vaaleanpunaisen ruukkumaljakon, vauvalle t-paidan, yhden punaisen käsipyyhkeen, Duudsonit-elokuvan ja Julie-elokuvan. Ostosten yhteishinta kaikkien alennusten jälkeen 10,70. Eläköön kirpparit!

2 kommenttia:

  1. Mä käyn nykyään aika harvoin kirppareilla, johtuen siitä, että niillä on nykyään aika korkeat hinnat. Siis niillä kirppareilla, joissa ihmiset itse hinnoittelevat tavarat. Monen tavaran saa samalla hinnalla uutena kaupasta!
    Nyt kävin viikonloppuna äidin ja ystävän kanssa äidin vanhan kotikylän elomarkkinoilla ja siellä oli kirpputori, jossa oli hinnat kohdillaan: ystäväni osti sieltä paidan 50 sentillä ja jotain muutakin. No, oli se jo vähän liiankin halpa minusta, mutta paljon oli tavaraa, jotka oli oikeasti hinnoiteltu ihan oikeilla kirpputorihinnoilla.
    Tuo sinun ostoksesi on kyllä ihan huippu - ja mihin hintaan sen vielä sait! Olisi ollut häpeä jättää se ostamatta :D

    VastaaPoista
  2. Kirpparihinnoittelu on melkoinen taiteenlaji. Monesti ns. hyväntekeväisyyskirppareilla onnistuu tekemään varsinaisia löytöjä, sitten taas joskus ihmetyttää omien pöytien kirppareilla se, kuinka joku voi tosissaan uskoa, että jostakin melkeinpuhkiruostuneesta peltipurkista joku maksaisi vitosen tai kympin... - Olen erittäin iloinen tuosta laatikkolöydöstäni! Luulen, että lapsenlapsi (nyt 4 kk) tiputtelee palikoita laatikkoon vielä monta kertaa innoissaan...

    VastaaPoista