maanantai 31. elokuuta 2015

Rakeita, juustokakkua, veistoksiaPaluumatka lomasesta arkeen oli värikäs. Oli ollut raekuuroja niin, etttä tien reunat olivat vielä ihan valkoisina / oli rankkasadetta / oli tummia pilviä / oli auringonpaistetta / oli sateenkaaria. Ilmatieteellisten juttujen lisäksi matkaan sopi kahvit pienessä punaisessa kahvilassa, joka sattui olemaan viimeistä päivää auki. Kysyin, onko ensi kesänä sitten taas uudestaan, mutta paikka myydään, joten ei. Ehdittiin onneksi käydä ja juoda hyvää kahvia ja herkutella juustokakkupalasella ja rahkakermakakkupalasella... (Meillä on tapana ostaa kahta erilaista ja syödä puoliksi.) 
Paluumatkaan kuului myös taidetta, kun käytiin Mäntässä Göstassa. Toista tuntia kului kolmen näyttelyn katselussa. Upeita valokuvia, veistoksia, outsider-taidetta. 
Kotona iltaan kuului sauna, vihreää teetä, ruisnappeja kylmäsavulohijuuston kera ja aika heikko suomalainen elokuva (Hiipivä vaara, 1944). Molemmilla oli suuria vaikeuksia pysyä hereillä. Nukkumaan menin jo kymmeneltä, mies vähän myöhemmin. Yhdeksän tunnin yöunien jälkeen on taas virtaa uutta viikkoa varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti