perjantai 7. elokuuta 2015

Toimistosihteerin vapaapäivä


Kesäiltana (eilen) otettu kuva saa olla kesäaamun (tänään) jutun aloittajana. Tälle päivälle ei ole mitään erikoisia suunnitelmia tai oikeastaan onhan niitä vaikka millä mitalla... Kohta menen pihalle kahvimukin kanssa ja aion istua siellä pitkän aikaa. Sitten aion lukea, purkittaa auringonpaistetta, hillota hyvää mieltä ja säilötä aikatauluttomuutta. Eli päivästä on tulossa täysin omahyväinen laiskottelupäivä. Voin tosin käydä poimimassa kukkia maljakoihin ja ripustaa pyykit narulle kuivumaan, mutta siinä onkin jo enemmän kuin kylliksi. Perusluonteeni kun on mukavuudenhaluinen eli suoraan sanottuna laiska. Ja nyt on vapaapäivärypäs meneillään. 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonloppua vailla aikataulua! Meikä täällä pakkaa hulluna, sillä kohta auton nokka kääntyy kohti länsirannikkoa, merituuliin. Meillä on ohjelmaa vaikka toisille jakaa, mutta seuraavana otamme sitten kuten sinä nyt.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Laiskottelupäivä on sujunut hyvin ja ne kaksi puuhaa (kukat ja pyykit) on hoidettu. Hyvää länsirannikointia! Meiltäkin mies lähti eilen varsinaiseen Suomeen ja tänään aikoi tehdä fillariretken Naantaliin.

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa ihan mukavalta touhuilulta eli siis se laiskottelu. Mukavaa viikonloppuja!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista