keskiviikko 24. tammikuuta 2024

Villasukkaelämää




Viime vuonna sain lahjaksi kahdet komeat villasukat. Kuviosukat sain eläkesukiksi yhdeltä työkaverilta ja nuottisukat sain virsikirjatöissä tai oikeammin sanottuna joululauluvihkotöissä yhdeltä kyläkunnalta kiitoksena. Molemmat ovat olleet tosi paljon jaloissa joulusta lähtien. Osaan itse neuloa ihan tavissukkia, mutta kaikenlaiset kirjoneuleet ja kuvioinnit on korkeampaa matematiikkaa ja lähes rakettitiedettä mielestäni. Onneksi on heitä, jotka osaavat tuon taidon. Veikko Huovinen kiteyttää Hamsterit -kirjassaan oivasti tuntemukseni: Kuiva kantapää ja kuivat varpaat, kaiken kaikkiaan lämmin, tyytyväinen jalka miellyttävässä villasukassa.

4 kommenttia:

  1. Ihanat nuo nuottivillasukat :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! Työkaveri sai samassa tilaisuudessa kissakoristellut sukat, kun hän on tunnetusti kissapappi…

      Poista
  2. Täällä ihan laulattaa - niin on komeat nuottisukat.
    Puikoiltani putoilee enää harvoin sukkia - muutamat vuodessa... jotenkin tykkäävät silmukat ja langat vain viipyillä neljällä puikoilla viidettä odotellen.... saanko napata nuottisukista kuvakaappauksen, sillä tuollaiset taitaisin haluta "synnyttää"?
    Mukavan aktiivisen bloginkin löysin toisen blogien kautta... tykkään niin paljon enemmän tästä maltillisesta blogimaailmasta kuin somesta... (jonne katoaa kaikki!) Itse en "muistoineni" haluaisi kadota ja muistoja kadottaa - mulla blogi on ns. oma päiväkirja!

    VastaaPoista
  3. Kiva, kun tulit lukemaan ja kommentoimaan! Nappaa vaan kuva sukista! :)

    VastaaPoista