sunnuntai 21. tammikuuta 2024

Eilen nähtiin valokuvia


Eilen meillä oli kaupunkipäivä, joten uhmasimme tietoisesti pakkasta. Vietiin auto parkkitaloon ja käveltiin sieltä ensin Aalto2 -museokeskukseen katsomaan Elina Brotheruksen upeita töitä. Saunanäyttelykin katsottiin ja museokaupasta ostettiin pari kirjaa ja yksi esine, joka tulee kyllä saamaan oman postauksensa…
Seuraavaksi taas jalkauduttiin ja käveltiin taidemuseolle. Sielläkin oli samaisen Elinan töitä ja taas ihasteltiin ja huokailtiin. Taidemuseolta käveltiin parkkitaloon ja ajettiin kahville ostoskeskukseen. Muutamat täsmäostokset ja haahuilut ja sitten kohti kotia. Kotona saman tien valmispizza uuniin.
Tänään mennään elokuviin katsomaan Tiina Lymin näkemystä Myrskyluodon Maijasta. Toivottavasti elokuva kerää täälläkin katsojia!
Jk. Kuva ei liity oikeastaan mihinkään. Se on vain räpsy keittiöstä tänä aamuna.

3 kommenttia:

  1. Olen menossa tiistaina katsomaan Myrskyluodon Maijaa ja odotan sitä innolla. Olen lukenut ja katsonut aiemmat tuotokset ja olen aina liikuttunut jo pelkästä musiikin kuuntelusta. Upea biisi Lasse Mårtensonin esittämänä. :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elokuva oli huikea! Aika paljon erilainen Maija kuin Lindmanin elokuvassa, omapäisempi (!), vilkkaampi ja rakastuneempi.

      Poista