keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Naistenpäivää!


Hyvää kansainvälistä naistenpäivää! Päivä kuluu töiden merkeissä, mutta sosiaalinen media alkaa täyttyä kanssasisarten merkinnöistä ja meemeistä, joten juhlapäivältä tämä kyllä tuntuu.
Tänä merkkipäivän aamuna on aikaa ja syytä pohdiskella, mikä naiseuden vaihe on erityisesti ollut paras... Omalla kohdallani valitsen kyllä sen, kun olen kaksi kertaa kasvattanut hedelmöittyneen munasolun, kulkenut ylpeästi kuukausikaupalla ns. tenderi edellä ja lopuksi ponnistanut kivulla ja ilolla lapsen maailmaan. Siinä on ollut historian jatkumoa, naiseuden siipien havinaa ja perinnettä kerrakseen. 
Hyvää naistenpäivää! Ollaan hyviä tyyppejä tänään ja huomenna!

2 kommenttia:

  1. Minä olen ylpeä naiseudestani...siinä, että olen äiti - kyllä! - ja äitinä onnistunut kasvattamaan Pojan, joka on fiksu (tietenkin..huomatkaa sarkasmi..), mutta ennen kaikkea empaattinen <3
    Äitinsä tavoin hän haluaisi pelastaa maailman, aloittaen pienimmistä, vaikka sitten kastemadoista asfaltilla, mutta tietäen, että yksin se ei onnistu. Hän ei tahtoisi satuttaa ketään, mutta koska maailma on kova ja rumakin, on hänkin tullut satutetuksi ja siksi ehkä joutuu kovettumaan elämän ja maailman edessä.
    Äitinä tietenkin toivon, että elämä kantaisi Poikaani, aikuista miestä, vahvoin, lämpimin käsin. Ihan niin kuin kaikkien äitien poikia ja tyttäriä <3

    VastaaPoista