lauantai 4. heinäkuuta 2015

Onko jännitettä?


Suunnilleen kaikkein tärkeimmät vempeleet vaativat akun toimiakseen ja siitä seuraa se, että tarvitaan laturia tai siis monta erilaista laturia. Viikonloppureissulle lähtiessäni minua on joskus huvittanut, kun laukkuun on pakattava kolme erilaista laturia - kännykälle, Stevelle ja kameralle. Kamerassa on kyllä hyvin pitkämielinen akku, mutta vara ei venettä kaada ja auta armias, jos haluaisin ottaa järjestelmällisiä kuvia ja akku alkaa vilkuttaa loppumisen merkkejä...
Laturit on niitä, jotka unohtuvat. Tällä viikolla työkaveri juuri postitti yhden sellaisen, kun tytöltä oli mökille jäänyt. Ilman latureita maailma pysähtyy. Tai ainakin joku tärkeä kone. 

2 kommenttia:

  1. Voi niitä aikoja, kun kaikilla oli Nokian puhelin ja kaikissa samanlainen laturi, mallista viis. Vuosikausiin en kuskannut laturia mukana, koska aina matkan toisessa päässä oli joku jolta lainata laturia. Kunnes muutama vuosi sitten puhelin sammui maalla ja pitkän etsinnän jälkeen jostain kaivettiin ikivanha laturi esiin... Sen jälkeen olen opetellut kantamaan omaa mukana.

    VastaaPoista