perjantai 22. maaliskuuta 2019

Haaveillaanko teillä?


Saan lähipiiriltä joko tahattomia tai tahallisia vinkkejä bloggaamiseen. Tämänkertaisen vinkin sain Esikoiselta, kiitos vaan! Aiheena on aterinlaatikon (meillä kyllä käytetään vanhanaikaisesti sanaa lusikkalaatikko) oikeaoppinen järjestys. ”Jos ruokailuvälineesi eivät ole HAA-VEI-LU-järjestyksessä, elämäsi prioriteetit eivät selvästikään ole kunnossa”, lainaus Kasper Strömmanilta.
Luettuani instagramviestivinkin menin saman tien keittiöön tarkistamaan elämämme prioriteetit. Ja huh, ihan olivat HAArukat, VEItset ja LUsikat oikeassa järjestyksessä. Jes! 

4 kommenttia:

  1. Meillä on kaksikerroksinen lusikkalaatikko ja sen mukaan meillä on
    LU-HAA-VEI -järjestys :) Mitähän se kertoo? Tosin LU-sikat ovat eri kerroksessa, ja niiden vieressä on sekalainen seurakunta muuta tarpeistoa; juustohöylä, voiveitsiä, pitkävartisia mehulusikoita tms. ja kaikkea sellaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulutettu lusikkalaatikkoterapeutti osaisi ehkä vastata kysymykseesi, mutta en ole aikeissa hankkia sitä(kään) pätevyyttä... Meillä on pitkä ja kapea laatikko, jossa on kaksi tuollaista laatikkoa pitkittäin ja kuvan ulkopuolella oli se toinen, jossa on ”lastenkoon” savoniat, mehulusikat sun muut tonttulusikat. Kas kummaa, siinäkin oli haaveilujärjestys!

      Poista
  2. Täytyi vielä palata: kiitos Kasper Strömmanista :)
    Saatiin Pojan hauska viiltävän hauska aamupäivä edessä olevaan raskaaseen päivään, kun piti mennä etsimään tärkeitä papereita mummin kätköistä.

    VastaaPoista