keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Ei yksi vaan monta kultaa!


Eilen käytiin isommassa lähikaupungissa. Tuo mainoskyltti tulla tupsahti vastaan, kun menin yhteen outlet-paikkaan. En voinut olla kuvaamatta, joten kuva pääsisi ottamuksiinkin, mutta tällä kertaa en kategorioinut sitä niihin.
Teksti pysähdytti ja tein mielessäni historiakatsauksen. Kolmekymmentäkuusi vuotta on ollut yksi ja sama kulta. Kultien määrä on tässä yhteisen matkan aikana lisääntynyt. Kyseessä ei ole mitään salarakkauksia vaan ihan julki-. Esikoinen, Kuopus, sitten Miniä ja vielä Vävy. Ja kermavaahtona elämän kakussa Lapsenlapsi Ykkönen, joka tänään täyttää neljä vuotta ja jota juhlitaan sunnuntaina Tampereella. En toki unohda Lapsenlapsi Kakkosta, joka perjantaina tulee kahden viikon ikään. Rakkautta riittää kaikille... 

4 kommenttia:

  1. Kävitkö sanomassa, että et varmasti vie kultaasi heille, vaan pidät kaikki elämäsi aikana saamasi kullan (kullat) itselläsi, vaikka kuinkka joku itsekkäänä pitäisikin ;)
    Minä en ainakaan omastina luopuisi, vaikka mitä lupaisivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käynyt sanomassa, kun minulla oli vähän kiire. Olisin toki voinut käydä kultaa näyttämässä... En luopuisi tsiljoonallakaan rahalla!

      Poista
    2. Ohoh, kuinkas monta kirjoitusvirhettä olinkaan taas saanut noin lyhyeen kommentiin :)

      Poista
    3. So what! Tärkeintähän on, että kommentin pystyy lukemaan ja ymmärtämään ja näin kävi!

      Poista