lauantai 30. tammikuuta 2016

Alkaako totuus teellä vai kahvilla?


Suomalainen sananlasku toteaa, että totuudenpuhujalla ei ole yösijaa. Olen joskus jäänyt miettimään tuota sananlaskua ja siinä lähinnä sitä totuuskohtaa. Ilmeisesti moni muukin on asiaa miettinyt, sillä esimerkiksi totuusteorioita on olemassa vaikka hurumykke. Toisaalta niiden kehittäjillä on ollut jotakin muuta tutkimusmateriaalia kuin sananlaskut... Oli miten oli, totuus voi satuttaa ja sattua. - Siinä kaikki lauantaiaamun filosofianurkkauksesta, jossa seuraavaksi käsittelen mielessäni dilemmaa kahvi vai tee.

4 kommenttia:

 1. Totuudesta en niinkään tiedä, mutta aamu alkaa tänään kahvilla. Hyvin usein se alkaa myös teellä, useimmiten.
  Olen oppinut juomaan kahvia, koska AM juo murukahvia, ihan tavallista ääsmarketin murukahvia johon sekoittaa Littles'n rommi -aromikahvia joukkoon. Siitä tulee hyvää.

  Mutta joku on myös sanonut, että puolisoiden pitää muistaa sanoa vähintään kerran päivässä rakastavansaa toisiaan. Aamu ja huomenen toivottaminen on siihen hyvä tilaisuus, jos on päivän touhujen tuoksinassa ja illalla unohtunut (jos on samanlainen nukahtaja kuin minä....).

  Mukavaa viikonloppua - toivottavasti teilläkin paistaa aurinko ☼ ☼

  VastaaPoista
 2. Minulla alkaa aamu tavallisesti teellä, nyt reissussa alkoi kahvilla.
  Meillä tuo rakastamisen sanominen toteutuu useammankin kerran päivässä. Sen verran höpsöjä ollaan, kun ollaan oltu vasta reilut kolmekymmentäkolme vuotta kimpassa...
  Täällä ei ihan aurinkoa, mutta ei paljoa puutu! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tulee tänä vuonna vasta kolmekymmentäkaks vuotta, maaliskuun alussa on 31. kihlajaispäivä. Nuorta lempeä niin kuin teilläkin, sen takia pitää jatkuvasti kyhnätä kylki kyljessä.... Kummallakin on oma sohva, johon on tehnyt "pesänsä" ym. tekemiset lisäksi :D

   Poista
 3. Voi tätä meidän ja teidän nuorta lempeä! :)

  VastaaPoista