tiistai 12. tammikuuta 2016

Kirkonkirjoista Instagramiin ja kaikkea siltä väliltä


Nautin häpeämättömän paljon työstäni. Rakastan tietotekniikkaa - en nyt ihan yli kaiken, mutta tosipaljon - ja työssäni saan istua tietokoneen ääressä, kirjoittaa, skannata, faksata, päivittää kotisivua, päivittää seurakunnan Facebook-sivua ja nyt sitten myös ylläpitää seurakunnan Instagram-tiliä, kun tein sellaisen viime viikolla... Noiden kaikkien bittijuttujen vastapainoksi plaraan aina välillä tosi vanhoja kirkonkirjoja ja etsin tietoja sukututkimuksiin ja tiirailen mikrofilmikoneella kirkonkirjojen haastavia käsialoja. Eilen oli työpaikan vempeleiden lisäksi oma tabletti tarpeen, kun nappasin sillä kuvan Facebook-sivulle liitettäväksi. 
Koneiden lisäksi olen myös tekemisissä ihmisten kanssa joko naamatusten tai luuritusten. Eilen sovittiin yhdet hautajaiset, yhdet häät ja yksi kaste. 

2 kommenttia:

  1. Nykyinen tarhantäti15. tammikuuta 2016 klo 22.25

    Kyllä olet nainen oikealla paikalla! Minä olisin varmaan nostanut kädet monta kertaa pystyyn kaiken tuon lisääntyneen tietotekniikan kiemuroissa. Naamatusten ja luuritusten vielä onnistui :-)

    VastaaPoista
  2. No, meille kummallekin kävi hyvin työasioissa! Ihailen sinun käsialaasi, sillä minä suherran ja söherrän posti-ja todistuskirjaan lähes harakanvarpailutasoisesti...

    VastaaPoista