maanantai 4. tammikuuta 2016

Saiturin joulusta kaappisiivouskärpäseen


Pakkasviikonloppu yllätti ja nyt oli pakko luopua nilkkasukista ja vetäistä mustien työhousujen alle sukkahousut. Yritän välttää sitä viimeiseen asti, sillä vararavintoa on sen verran paljon, että harvoin palelen ja en ole mikään sukkahousujen ystävä muutenkaan. 
Tammikuun ensimmäinen kokonainen viikko sisältää yhden normityöpäivän, yhden koulutuspäivän ja yhden pitkän kokouksen päivän. Loppiaisen ja pelasu -päivät aion olla kotosalla. Monenmonta kirjaa odottaa, kunhan saan Dickensin Saiturin joulun luettua. Herkullisen värisiä villalankoja on odottamassa, sillä villasukkia tarvitaan aina. Elokuvahyllyssäkin on monta katsomatonta. Ja alkuvuoteen kuuluu aina joku ihmeellinen kaappisiivouskärpänen, jonka oletan puraisevan juuri ensi viikonloppuna...

2 kommenttia:

  1. Itse olen mies, ja yritän kanssa välttää pitkiä alusvaatteita. Kerran kylmä kuitenkin yllätti, ja paikkakunnalla jossa olin töissä, oli ainoastaan yksi pienehkö kauppa. Menin kysymään sieltä, löytyisikö pitkiä kalsareita. Myyjä totesi, ettei löydy, mutta sukkahousuja kyllä löytyisi riittävän isoinakin. Totesin, etten miehenä voi sukkahousuja jalkaani laittaa. Myyjä totesi, että höpsistä, eihän niitä kukaan housujen alta nää. Ostin sitten sukkahousut lämmikkeeksi. Eihän nekään mukavat ole, mutta mielestäni kuitenkin mukavammat kuin miesten kalsarit. Olenkin nyt muutaman kerran miettinyt, pitäisikö muutenkin siirtyä sukkahousujen käyttöön.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Myyjän höpsistä-tokaisu osui täysin oikeaan.

    VastaaPoista