torstai 7. tammikuuta 2016

Nyt riitti!


Lähes jokaiselle päivälle on olemassa joku teema. Niin tällekin päivälle. Useampikin, mutta tänään voisi viettää vaikkapa Nyt riitti -päivää. Itse kullakin voisi ja saisi olla eri variaatioita aiheesta ja aiheen vierestä. Tammikuu jo sinänsä on monelle sellainen kuukausi, jolloin nenää valkaistaan ja korkki pysyy kiinni. Sellaista kuukautta en aio viettää, sillä hyvää ruokaa on mukava juhlistaa viinilasillisen kera. Yms. 
Nyt riitti vaikka pahan puhuminen yhdeksi päiväksi. Ei mikään kova tavoite, mutta jospa sen voisi toistaa sitten jonakin muuna päivänä, vaikka ei olekaan teemapäivän aiheena... Se on jo huomattavasti haasteellisempaa ja vaikeaa...

Jk. Pakkastakin on ihan tarpeeksi, kun nyt aamulla mittarissa on -32 ja jotakin... 

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvä teemapäivä! Tuota teemapäivää voisi viettää vaikka 365 päivää vuodessa. Tästä vuodesta nyt on jo osa mennyt, mutta karkauspäivä puolestaan lisää yhden päivän.

    Mutta onpa teillä ollut kylmä aamulla, hui sentään. Minä en uskalla avata naamkirjaa, kun tiedän mikä siellä on päivän puheenaihe. "En tykkää talvesta", "saisi jo riittää nää pakkaset", jne jne. Eikä meillä nytkään ole tämä siperian kylmyys kuin -22 astetta. Että ei siellä Siperiassa kauhean kylmä oo... Teilläkin on kylmempi, missä sitten ihan tarkkaan ottaen, asuttekin ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä keskisessä Suomessa on ilmeisesti ollut aika kylmä kausi meneillään parin päivän ajan. Nyt illansuussa päästiin juuri ja juuri kolmenkymmenen asteen lämpimämmälle puolelle...
    Pahan puhumisen välttäminen on onnistunut tänään aika hyvin. Jatkan välttämistä kyllä edelleen!

    VastaaPoista