maanantai 22. heinäkuuta 2019

Vajaat kolme vuotta enää aikaa!



Monessa kotipihassa eletään nyt jännittäviä aikoja. Olisi ehkä syytä merkitä tarkka päivämäärä jo seinäkalenteriin, jos sellaisen sattuu omistamaan kolmen vuoden päähän. Muistilapun voisi myös kirjoittaa ja läntätä vaikkapa vessan peiliin. Niin tärkeästä ja merkittävästä päivästä on nimittäin kyse... Älä sitten minulle tule valittamaan, jos kaikesta huolimatta aiot vaan unohtaa, sillä 1.6.2022 aamutuimaan voi ovikello soida ja oven takana odottaa kurtturuusutarkastaja. Apua! Hän tulee ja tarkastaa lain suomalla valtuudella koko pihan ja miten sitten suu pannaan! 
Viekkautta voi tietysti kokeilla, kun ruusupensaan päälle voi levittää hämäyksen vuoksi lainapeitteen, suojapeitteen, pressun, viltin tai lakanan. Tosin lakanaviritystä suosittelen vasta ihan viimeisinä hetkinä ennen tuota aamua, sillä se saattaa herättää epäilystä naapurustossa ja ovikelloa voikin soittaa poliisi, joka epäilee henkirikospeittelyä.  - No, olen nyt varoittanut ja muistuttanut.

Jk. Tänään onnittelen Kuopusta, Esikoisen kummitätiä, omaa tätikummitätiäni, nykyistä työkaveria, entistä työkaveria, monta ystävää - hyvää Leenanpäivää! 

4 kommenttia:

  1. Ämpyilijä minussa pistää hanttiin ja sanoo, että saapi tulla ne mikä-se-korvaus-nyt-onkaa-jota-työttömät-kansanedustajat nostamaan kurtturuusut ja muut vieraslajikkeet (tiesitkö muuten, että esim. kissat, lepakot ja tietyt sisiliskolajit ovat vieraslajikkeita?) meidän pihalta?
    Lupiineja ja jättipalsamia suostun vähän vähentämään, mutta jos eivät häviä säädetyssä ajassa, niin ei vaan voi mitään. Muutakin tekemistä pihalla on.
    Ämpyilijä mikä ämpyilijä. Horsmaa ja muutakin tontilla kasvaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ämpyilijä minäkin! En tuollaista sanaa olekaan ennen kuullut...

      Poista
  2. Joo kaikkea kans joku kyttää, nyt vuorossa kurtturuusu. Minullakin on ja meidän keskustaan on oikein kaupunginpuutarhuri istuttanut niitä aikamoisen määrän. Mitähän tehdään??? minusta ne ovat kauniita.

    VastaaPoista