keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Tahatonta taidetta



Kesälomalla oli jonkin aikakausilehden välillä näytepussi, jossa oli mukana värin- ja liankerääjähuitula. Sen käyttäminen mahdollistaisi kaikenkirjavien vaatteiden pesemisen samaan aikaan samassa koneessa. Kotosessa kokeilin yhden (toinen jäi vielä sinne odottamaan) ja vaatteet pitivät hyvin värinsä ja huitulasta tuli tasaisen mössövärinen - lähinnä se näytti vispipuurolta. 
No, ostin kotiin paketin ja ajattelin, että aina joskus voin niitä käyttää. Eilen oli se joskus. Pesin tummia ja kirkkaita vaatteita sekaisin. Vaatteet tulivat puhtaiksi ja huitulasta tuli hyvin taiteellinen!  Tajusin,  että sitä voisi käyttää vaikkapa korttiaskartelussa... 

4 kommenttia:

  1. Nykyinen tarhantäti31. heinäkuuta 2019 klo 7.25

    Vau, onpas hieno! Olen käyttänyt noita huituloita jo vuosia, mutten ole koskaan huomannut katsoa niitä taiteelliselta kannalta. Roskiin ovat menneet kun hommansa ovat hoitaneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle oli ihan uusi tuttavuus. Pääsi kyllä yllättämään monessa mielessä!

      Poista
  2. Mä käytän sitä semmoista, jota voi käyttää monta kertaa, en tiedä mitä materiaalia se oikein on, minusta se vaikuttaa froteelta tms. Toimii hyvin. Harmaaksihan se muuttuu heti ensimmäisessä pesussa, mutta mitä väliä, kunhan hoitaa hommansa.
    Herra Ötkeriksi on nimetty, kun en ikinä muista sen nimeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kestokäyttöisen minäkin hankin, jos alan värinkerääjäaktivistiksi. Tämä on nyt vielä sellaista kokeilua ja tutustumista...

      Poista