lauantai 13. heinäkuuta 2019

Sirkus Mummula


Mummulan sirkuksessa kaikki hyvin! Eilen iltapäivällä Kuopus ja Vävy lähtivät teltan, makuupussien ja reppujen kanssa kahden yön reissulle ja me jäätiin kolmisin mummulaan. Ja sen jälkeen touhua riitti koko loppupäivän. Luettiin kirjoja, katsottiin Pikkulia, syötiin välipalaa + iltaruokaa + iltapalaa, pelattiin pihalla sählyä (minulla elämäni ensimmäinen kerta!), keksittiin riimirunoja, piirreltiin, oltiin sirkusteltassa, halittiin, käytiin kylvyssä ja toivotettiin hyvät yöt. 
Yö oli sujunut hienosti, totesi vaariunikaveri. Seitsemän jälkeen aamu oli alkanut rauhallisella lukemisella ja nyt on jo päivän ensimmäinen lautapeli vaarin kanssa keittiössä menossa. Tästä se lentsikkalauantai alkaa! 

Jk. Tuollainen sirkusteltta on ollut ostoslistalla jo pitkään. Tällä viikolla löytyi kirpputorilta, hyvä! 

Edit: Piti tulla korjaamaan, kun Esikoiselta tuli noottia. Ollaan kuulemma nelisin pelattu sählyä  ehkäpä  talvella -97. Silloin oli pitänyt täyttää ilmoittautumiskaavakkeetkin ja joukkueina oli ollut lapset vastaan vanhemmat. 

2 kommenttia:

  1. Hieno teltta! Maanantaina tytär, hänen miehensä ja tyttärenpoika tulevat kyläilemään. Pitääkin keksiä jotain viihdykettä! Legoja ainakin löytyy ullakolta! 2-vuotiasta on vielä varsin helppo viihdyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on legolaatikot haettu varastosta! Nyt nelivuotias on päiväunilla ja mekin saadaan vähän aikaa huilata...

      Poista