keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Lelut, ikävä ja muisteltavaa


Nyt taas ollaan kaksistaan kotona, kun eilen Kuopus, Vävy ja Ykkönen lähtivät bussilla omaan kotiinsa. Meille jäi lelut, ikävä ja muisteltavaa. Ajatellaan jokaisen isovanhemman tavoin, että meillä on maailman ihmeellisin lapsenlapsi/lapsenlapset...
Työtiski kutsuu taas tänään. Yllättävän helpolta tuntui maanantaina solahtaa työrutiiniin ja esiliinaan. Muistin salasanankin miettimättä. Selkärankamuisti siis toimi lomatauon jälkeen! 


2 kommenttia:

  1. Meilläkin on ollut vierailijoita pari viikkoa. Jääkaappi on jämiä täysi! Niitä syödään varmaan 3-4 päivää. Jotenkin siinä aina käy niin, että minä jään aina kotiin päivystämään lastenhoidon, koiranhoidon ja ruuanlaiton parissa. Muut retkeilevät ja käyvät kodin ulkopuolella. Olin kerran lähdössä lintutornille, vaan tuntui ikään kun pahalta jättää vieraat ns. keskenään! Emäntä häipyisi omille teilleen?!? No, olisi vaan pitänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä onneksi vieraatkin aina kokkaavat ja Mies nyt pystyy pyörittämään tätä huushollia niin, että voisin maata sohvalla ja sylkeä kattoon... En kuitenkaan tehnyt sitä, vaan tyhjensin ja täytin tiskikonetta ja laitoin ruokaa aina välillä. Ja leikin lapsenlapsen kanssa, vaikka autoleikit olikin mulle vähän vieras alue. ” Tule mummu leikkimään autokilpailua, vaikka et olekaan mikään autoihminen...”

      Poista