perjantai 22. huhtikuuta 2016

Ostin auton!


Keväisin iskee kuulemma usein autokuume ja ajoneuvo pitää päästä ehdottomasti vaihtamaan. Eilen minäkin ostin auton ja peräkärryn, vaikka korttia ei olekaan!  Kuvan ajoneuvo löytyi kirpparilta puolen euron hintaan ja ilahdutti kovasti. Leluasiantuntijat tietävätkin ilmeisesti noista kaksivärisistä renkaista, että auton on tehnyt ruotsalainen lelutehdas Viking Toys, joka on perustettu vuonna 1974. Autot ja muut on suunniteltu sisä-ja ulkoleikkeihin ja kestävät myös astianpesukonepesun. Eipähän sitä voi autosta enempää toivoakaan, kun hintakin oli kohdallaan... 

4 kommenttia:

  1. No olipas kiva ja edullinen löytö!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Vau, hienon auton ostit! Ehdottomasti kannatti!
    Meillä mummu (äitini siis) osti siskontytölle, 3,5 vuotta, lentokoneen, lennätti sen Englantiin ja sillä on nyt kuulemma lennetty tiistaista asti. Kai sillä pian lennetään tänne Suomeen ja sitten loppumatka tehdään junalla, repussa kun on jo pari kuukautta kulkenut kaiken varalta mun lähettämä Muumi -junalippu :D Kaikkeen pitää varautua - ihan niin kuin teilläkin!

    Viking Toys tekee huippulaatua, lentskarikin on nimittäin Viking Toysin tekemä.

    Ihanaa viikonloppua teille, saatteko autolle kuskin viikonlopuksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, auto on pieni mutta hieno! Kiva kuulla, että pitäisi olla laadukaskin. Pikkumiehelle viedään sunnuntaina edellinen kirpparilöytö eli se Brion taaperokärry, tuo vihreä autosysteemi päätyy luultavasti mummulaan odottelemaan... Hyvää viikonloppua!

      Poista