keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Patinaa vai kulunut?


Rakkaassa äidinkielessämme on sanoja, joita toiset käyttävät ihan sellaisenaan ja toiset taas muotoilevat trendiin sopivaksi. Pari päivää sitten törmäsin jossakin sisustusaiheisessa blogissa tällaiseen sanaan kuin patina/patinaa ja minun mielestäni sopivampi sana olisi kyllä ehdottomasti ollut kulunut. No, minä en olekaan mikään sisustusbloggaaja (en todellakaan!), joten en ehkä ymmärrä näitä kaikkia kiemuroita ja vänkyröitä.
Sanomalehtien syövereistä löysin yhtenä päivänä itselleni uuden ammattinimikkeen, jos jossakin vaiheessa en ole enää toimistosihteeri. Tai siis voisin tietysti ottaa free lancer -hommia jo nyt, kun nimike oli niin kutkuttavan ihana. Kokemusasiantuntija. Eikö olekin kerrassaan upea?! Ja kokemusta on monenlaista.


2 kommenttia:

 1. Voisikohan kokemusasiantuntijaksi kouluttautua? Kun minua nyt kovasti yritetään uudelleenkouluttaa tai löytää uusi työ, eikä päästää millään työkyvyttömyyseläkkeelle - vaikka töihin olisi tulossa nuoria terveitä ihmisiä pilvin pimein.
  Jos sanoisin, että kouluttakaa kokemusasiantuntijaksi? Siihen on jo vähän peruskoulutusta, tai siis kokemusta olemassa, kun olen kaikenlaisia töitä vuosien varrella tehnyt.

  Enkä nyt halua siis mitenkään sinua loukata - vaan tuo oli minustakin niin kutkuttavan ihana nimike :)

  Aamulla herätessämme mietin ihan vain johtajaa tms. kun AM oli nähnyt unta, että oli saanut potkut työnjohtajan hommasta, kun ei suostunut lisäkoulutukseen - ei suostunut miksikään "kravattijohtajaksi" vaan ihan semmoiseksi työtä tekeväksi :)

  VastaaPoista
 2. Huihai, minä mitään pahastunut! Voidaan kumpikin ruveta kokemusasiantuntijoiksi!

  VastaaPoista