perjantai 15. huhtikuuta 2016

Elämä, kohtalo, Zarathustra tai jokumuu


Elämällä ja kohtalolla on tapana järjestää hauskoja, jopa ihan järjettömiä juttuja/yllätyksiä. Sellaisen jälkeen tulee todettua, että niin oli määrä käydä. Uusin esimerkki eiliseltä vahvisti taas kerran sen... Keskiviikkona kuopus puhui yhdestä tavarasta, jonka olivat päättäneet hankkia. No, eilen torstaina olimme Miehen kanssa pitkään ostoksilla ja päätimme vielä käydä yhdellä kirpparilla, vaikka jalkoja jo väsytti. (Mies kysyi, jaksetaanko vielä käydä siellä ja sanoin, että jaksetaan.) Tutkiskelin isojen naisten vaatteet, kengät, lasten kirjat, lasten vaatteet ja pim! siinä se haluttu tavara sitten nökötti lattialla! Kuin uutena. Kuin pilvistä pudonneena. Kuin tilauksesta. Ei muuta kuin kassalle maksamaan se ja yksi kirja. Minua huvitti suunnattomasti ja huvittaa edelleenkin.  Niin oli määrä käydä.

Jk. Haluttu tavara oli Brion taaperokärry. Ikinä en ole tuolla kirpparilla (enkä kyllä rehellisesti sanottuna juuri millään muullakaan kirpparilla) nähnyt aikaisemmin sellaista. 

4 kommenttia:

 1. Mulla käy usein niin, että paikallinen kirppis "huutelee" mulle ja on pakko mennä katsomaan pöydät. Joku pakollinen ostos yleensä silloin löytyy joko kuopukselle (viimeksi kolme jalkapallopaitaa yhteensä kolmella eurolla) tai itselle. Joku siinä vaan on, että universumi näin toimii ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huutelihan meillekin silloin se junarata pienellä viiveellä ja hyvin kävi! ;)

   Poista
 2. Brion taaperokärry on minullekin tullut tutuksi, sillä pojantyttärellä se on ahkerassa käytössä. Tyttö täyttää kärryn pehmoleluilla ja muilla tavaroilla ja istuu itse usein niiden päälle ja sitten mummi saa työntää kärryä. Hyvä ostos, jonka vanhemmat ostivat uutena kaupasta, on kuitenkin koko rahan arvoinen. :) Mahtavaa löytää toimiva taaperokärry kirpparilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että kärryllä on erilaisia käyttötapoja! Kärrypojan äiti ilahtui kovasti, kun lähetin hänelle eilen tekstarin tuosta löydöstä...

   Poista