maanantai 25. huhtikuuta 2016

Tavararakastajan elämää


Pidän kauniista tavaroista ja ennen kaikkea tavaroista, jotka ovat uniikkeja. Tavaroista ja asioista, joissa on joku juju tai juoni tai jotka ovat olleet muiden kodeissa ennen meidän kotiamme. Vitivalkoisissa sisustusputiikeissa käyn ehkä parin vuoden välein ja jos satun saamaan palvelua, voin ostaa jotakin pientä ja halpaa (ja mieluiten värillistä) tai sitten poistun vähin äänin ulko-ovesta kadulle.
Pidän keramiikasta, puusta, lasista, kankaasta. Kovista ja pehmeistä materiaaleista. Olen Marjatta, tavararakastaja. Pärjään ihan kotihoidossa/-hoidolla.4 kommenttia:

 1. Meille muuttaa kirpputoreilta yleensä tavara, joka aiheuttaa reaktion ""eihän me tätä tarvita, mutta kun tää on just hieno" - niitä joiden funktiota kukaan mainitsemasi "vitivalkoisissa sisustusputiikeissa" kävijä ei välttämättä ymmärrä.
  Esim. partakoneen terien teroittaja. Vanha rosettirauta - eihän kukaan enää tee rosetteja?? (Minä ajattelin vappuna kokeilla, jos vaan ollaan kotona :D)
  Käsikäyttöinen "pöytäpölynimuri". Kaksi pientä pyöreää tehtyä sakariinirasiaa, jotka olivat vielä täynnä sakariinia - jostain vuosikymmenten takaa!
  Kaikki TOSI tarpeellisia.
  Ja tietenkin niitä pöllöjä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta kuulostavia tavaroita! :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä taas sanoitit mainiosti! Ja kiitos kun kuvaat noita ihania tavaroita! Arkeilija näkee arjen kauneuden. <3

  Säikähdin kovasti (Kääk!) otsikkoa "TavaraTARkastajan elämää", mutta onneksi luin eteenpäin, kun jutusta kehkeytyikin selviytymistarina! On hienoa pärjätä kotihoidossa/-hoidolla!

  Keväthuumausta ja terkkuja täältä kunnan terävästä päästä (kartalta katsoen ollaan terävässä kulmassa täällä Nyrölän suunnalla) pariskunnalta, joka vielä jonain päivänä tuo kätensä canonisoitaviksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, joka ilahdutti to-del-la paljon! Odotan terävän pään käsivierailua... :)

   Poista