perjantai 28. kesäkuuta 2024

Niin katoo mainen kunnia ja kenkien kulutuspinta!


Havahduin pari päivää sitten ajatukseen, että kohta nämä siniset lenkkarit ovat elämänsä ehtoopuolella. Näyttävät vielä kyllä ihan hyviltä, mutta pohjat on kuluneet niin sileiksi, että sadekelillä ei ole pitoa. Pitihän asiaa sitten googlata ja löysin tiedon, että juoksulenkkareiden kestoksi lasketaan 700-1000 kilometriä. Minähän vaan kävelen, mutta toukokuun alusta on tähän päivään mennessä kertynyt tarkalleen 780 kilometriä, joten uskottava on, että niin katoo mainen kunnia ja kenkien kulutuspinta. 
Onni onnettomuudessa on se, että minulla on iskemätön pari odottamassa uusiksi kavereiksi, sitten kun tulee aika. Olen löytänyt oman merkkini ja ostan aleista useammat samalla kertaa. 

Jk. Kuvan otin keskiviikkona, kun istuin odottamassa Miestä Kotosen reissulta. 

2 kommenttia:

  1. Tuohon pitää todeta, että ennen lenkkarit kestivät ainakin puolta pidempään ja saatoin käyttää samoja tossuja useamman vuoden. Nykyään tuo kilometrimäärä pitää varmastikin paikkansa. Harmi vain, että tossujen ostaminen on NIIN tuskastuttavaa puuhaa. Pitäisi osata ostaa sopivan kokoiset ja jalalle sopivat ja kun ovat suhteellisen kalliita niin ei kyllä huvita ostaa mitään kaappiin seisomaan. Ja jos ja kun löytää sopivat niin luultavasti samanlaisia ei enää tehdä :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! Ennen muinoin muistan pitäneeni tosiaan samoja lenkkareita useamman vuoden. Tosin en ehkä kävellyt silloin niin paljon kuin nyt…

      Poista