lauantai 20. tammikuuta 2018

Ei suositella ryppyotsaisille sisustajille!


Huushollissamme on aina ollut tilaa leluille. Omien lasten ollessa pieniä lelut kuuluivat tietysti asiaan ja sitten sen jälkeen oli sukulais- ja tuttavalapsia, joille haettiin varastosta duploja ja pelejä. Kirjahyllyssä on nököttänyt puuautoja jne. Kolme vuotta sitten lelut alkoivat tulla myös sisustukseen ja mielenkiintoisia yksilöitä bongataan kirppareilta - esimerkiksi tuo keittiön ikkunalla oleva hauska lelu maksoi Turun Rieskalähteentien Ekotorilla vain euron!
Meillä ei ole sisustus Laurilassa ollut koskaan niin vakava juttu, että sen vuoksi on pitänyt maalikarttojen ja sävykompassien mukaan elämää edetä. Meillä värejä on paljon, vanhaa ja uutta tavaraa ja hassujakin yksityiskohtia. 

6 kommenttia:

 1. Himottaisi osta legoja, peruspalikoita ja rakennella niistä sisustuselementti=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppareillakin on aina silloin tällöin legopusseja!

   Poista
 2. Ihana lukea, että joillekin muillekin sisustaminen sisustuslehtien ohjeiden mukaan on toisarvoista: tärkeintä kotona on viihtyä ja viihtyvyys ei tule välttämättä (huom: välttämättä!) trendeistä ja muodista.
  Meillä ei ole luettu konmareja eikä muita mareja - sehän käskisi ensin heittää mun pöllöt pois ja sen jälkeen ne kauniit vanhat esineet, jotka AM:n kanssa on pelastettu milloin mistäkin; huuton.netistä ja kirppareilta ym. :)

  Mutta muistan ja ymmärrän toki, että jokainen elää kuten tahtoo ja mistä pitää - tunnustan, että itsekin joskus haaveilen kodista joku oli aina siisti ja kaunis ja tavarat pölyttöminä paikallaan. Ilman, että minun tarvitsisi evääni heilauttaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas yksi yhdistävä seikka meillä! Minä kyllä olen konmarin lukenut, mutta siihen se sitten jäi...

   Poista
 3. En ole konmaria lukenut mutta olen sitä aina toteuttanut, kaikki esineet joilla ei ole käyttöä enää, joutaa mäelle. Siis ne jotka päätyy komeroihin asustamaan, mun komerot huutaa tyhjyyttään. Muuten kyllä on esillä kaikenlaista joutavaa krääsää, alkaen kinder-munasta saadusta muovihärpäkkeestä, kaikkea sellaista mistä minä nyt satun pitämään, ilman mitään teemaa. Muodokas ole aina silloin kun värien kierto sattuu osumaan kohdalle;D Vaikka ruskeasta en pidä niin jostain syystä poikkeus on huonekalut.
  Trendit ja muoti, pthyi! ne on laumasieluille.

  VastaaPoista