sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Laurilan kokeilevaa kokkausta


Kokkailu on kivaa. Kokeilu on kivaa. Kokeileva kokkailu se vasta kivaa onkin!
Eilen aamulla valutin kikhernepaketista liemen pois ja aloin murskata herneitä rouheeksi haarukalla (oli sen verran työlästä puuhaa, että sain siihen miesmäistä apua). Maustamaton tofu oli seuraava ainesosa ja sen murentaminen murusiksi olikin ihan helppo diili. Noiden kahden lisäksi tarvittiin vain vegaanista margariinia (eli sitä sinistä keijua, jota muutenkin käytetään), suolaa ja persiljaa. Kaikki sekaisin kippoon ja karjalanpiirakoita pannulle lämpiämään. Kyseessä oli siis munatonta munavoita. Valmistamisessa ei mennyt paljon aikaa ja lopputulos oli hätkähdyttävän samankaltainen kuin -llinen versio.
Kuvassa on se, mitä jäi jäljelle, kun lopuista oli laitettu pakastimeen kaksi annosta. Tuleepahan kokeiltua myös se, voiko tuota pakastaa...

Jk. Ohje ei ollut päistämme, vaan Yhteishyvästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti