keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Ajattele positiivisesti!


Tänään on Positiivisen ajattelun päivä. Yleensä yritän toteuttaa sitä läpi vuoden. Tänään on myös Uhmaa ennakkoluuloja -päivä. Se ei olekaan niin helppoa. Olen pohjimmiltani hyvin ennakkoluuloinen, vaikka en ole enää ihan niin mustavalkoisesti ajatteleva kuin nuorempana. 
Kuvan tiehen voi suhtautua monella tavalla. Voi huokaista, että vielä noin pitkästi kuljettavana. Voi iloita siitä, että tie on suora. Ja kaikkea tuolta väliltä. 

6 kommenttia:

 1. "Olen pohjimmiltani hyvin ennakkoluuloinen, vaikka en ole enää ihan niin mustavalkoisesti ajatteleva kuin nuorempana." tämä lause oli kuin suustani! Olen jo pitkään pyrkinyt kanavoimaan päivittöisiä ajatuksiani positiivisuuteen päin ja siinä olen onnistunut, mutta sellainen pikkupessimismi kyllä kytee edelleen. Siitä kun vielä pääsisi eroon... Positiivista keskiviikon alkua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos positiivisesta kommentista! Tervetuloa toistekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihanan positiivinen olet! Joo, melko tasaista tuo oli. Eilisen lenkin varrelta nappasin kuvan.

   Poista
 3. Minä olen perusluonteeltani melko yltiöpositiivinen tyyppi - tämä on joidenkin mielestä vasta ärsyttävääkin, hihi.. :) Kyse ei suinkaan ole siitäkään, että hampaat irvessä yrittäisin väkisin kääntää asioita hyväksi, vaan jostain syystä ne aina helposti näen sillä tavoin. Ehkä vanhana mummuna muutun negatiiviseksi mörökölliksi? :D

  P.S. Tykkään tuosta kuvasta. Rakastan tuollaisia maisemia! Nautin suuresti kävellä koirien kanssa metsäteillä, kuunnellen hiljaisuutta.

  VastaaPoista