sunnuntai 20. elokuuta 2017

Ensimmäiset!


Eilen oli Siivouspäivä, jolloin oli pop up -kirppareita vähän siellä sun täällä. Osuimme heti aamukymmeneltä yhdelle pihakirpparille, jossa kaksi poikaa myi leluja ja muuta tavaraa. Pienempi istua nökötti lähinnä seurana, isompi kertoi hintoja ja hoiti rahastuksen. Ostimme delfiinin ja norpan ja maksoimme niistä euron. Kun lähdimme jatkamaan matkaamme, isompi poika juoksi kertomaan jollekin (ehkä vanhemmille) ja huusi isolla äänellä: Ensimmäiset! Toivottavasti ostajia tuli päivän mittaan muitakin...
Toinen kirppari oli vanhan tilan pihapiirissä. Sieltä löytyi kaunis vanha lasipurkki kahdella eurolla.
Eiliseen kuului myös erittäin hyvä brunssi. Keväisen syntymäpäiväni lahjakortti tuli nyt lunastettua avecin kanssa ns. makujen sinfonialla. 

2 kommenttia:

 1. Ihania <3
  Tuollaiset pihakirpparit on parhaita, tänä kesänä vaan ei ole tullut juuri ajeltua missään eikä siis ole osuttu kirppareille. Muutama "aarremaa" on kyllä jäänyt lähtemättömästi mieleen. Jo senkin takia, että niiden myyjät ja myyjien tarinat ovat olleet pysähdyksen arvoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihakirppareista pidän minäkin. Harmi vaan, kun lauantaina oli niin sateista, että moni kirppari joko skippasi suunnitelmansa tai sitten muutti aikataulujaan... No, sunnuntaina Mies oli bongannut menomatkallaan hämäläisen siivouspäiväkirpparin ja tehnyt sieltä junaratalöytöjä!

   Poista