lauantai 13. elokuuta 2016

Viikonloppuminä minä vaan...


Pätkätyöläisenä (normaalisti 2 pv/vko) viikonloppu tulee tietysti samaan aikaan kuin pitkätyöläisellekin, mutta sen lisäksi vapaapäiviä on muitakin. Tämä viikko on taas se epänormaalimpi viikko, jolloin olen töissä myös viikonloppuna. Onnekseni tälle päivälle ei tullut mitään keikkoja - ei häähumua eikä surusumua - joten voin jatkaa vapailua. Huomiselle on luvassa perinteistä urkuharmonisoittoa vanhassa kirkossa. Steve pääsee taas mukaan.

Jk. Hyvää vasenkätisten päivää! Olen ollut suhteessa vasenkätisen miehen kanssa pian jo kolmekymmentäneljä vuotta. Ei mikään paljastus eikä uutinen eikä yllätys, sillä ihan julkisuhteesta on kysymys.

4 kommenttia:

 1. Hitsi, kiitos! Yksi vasenkätinen täällä kuitta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Muistin tuossa kirjoittaessani aamulla, että sinäkin kuulut joukkoon.

   Poista
 2. Hyvää vasenkätisten päivää vasenkätisille! Itse olen oikeakätinen, mutta mulla on kaksi vasenkätistä tätiä, joita koulussa varsinkin käsityönopettajat yrittivät väkisin opettaa oikeakätisiksi. Toinen pisti hanttiin ihan tosissaan ja on tänä päivänä oikea superneuloja ja ompelija - ollut aina! Kolmelle tyttärelleen 70-luvulla ompeli kaikki vaatteet ja neuloi myös. Nykyään ompelee vähemmän.
  Toinen vasenkätinen täti kai juuri ja juuri saa sukat tehtyä jos on pakko, mutta kun ei ole; poisnukkuneen mummuni paikan perineenä minä ja tämä toinen vasenkätinen pidämme huolen siitä, että suvun varpaat ja sormet ei palele :D

  (mitenkähän tämä koko sepustus nyt oikeastaan taas liittyi mitenkään yhtään mihinkään? No kirjoitin kun kirjoitin ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On miehelläkin kouluajalta muistoja esimerkiksi yhdistelmästä vasen käsi ja mustekynä... Hauska lukea/kuulla kahdesta vasenkäsitädistä! 😊

   Poista