maanantai 29. elokuuta 2016

Tähän viestiin ei voi vastata


Eilisen viimeinen tietohan oli se, että klo 24 mennessä pitäisi sähköjen palautua ja sanoin olevani hieman skeptinen asian suhteen. No, klo 0.02 olivat Elenian tädit laittaneet viestin ja kertoneet, että ei nyt vielä kuitenkaan ja vasta klo 4.00 mennessä. (Onneksi olin silloin jo unten mailla ja kännykkä suljettuna.) Seuraava viesti oli tullut klo 0.45 ja siinä kerrottiin, että teillä on nyt sähköt. Lopussa luki, että tähän viestiin ei voi vastata. Harmi, kun juuri tuohon viestiin olisin halunnut vastata! Olisin sanonut, että kiitos! 

Jk. Nyt oli pitkäaikaisin katkokesto ikipäivinä meillä: 34,5 tuntia. Aggregaatti, trangia, kynttilät olivat käytössä ja siunailimme myös sitä, että minulla on sähköistetty työpaikka kolmen ja puolen kilometrin päässä...

6 kommenttia:

 1. Meillä on AM:n kanssa sanonta, että "tuosta on kun ottaa hampaat pois, niin ei jää jäljelle kuin ikenet" ;)
  Että tuosta jäi nyt vähän semmoinen olo :D
  Mutta onneksi te sentään olitte varautuneet tuohon sähkökatkoon, ettei teille käynyt niin kuin sille perheelle siellä Ylöjärvelle, joka ihan lehteen oli päässyt. Sähköt pois kuusi tuntia ja poikaparka ulos joutunut, kun ei telkkari toiminut. No, mehän emme tiedä koko totuutta, juttu kun oli Iltalehdessä, siinä saattoi olla jotain, mitä meille jätettiin kertomatta, esim. joku sairaus tms. Mutta olihan se vähän koominen; takka talossa ja oli jo melkein "paleltuneet" kuudessa tunnissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsuisin tuota Iltalehden juttua uusavuttomuudeksi, mutta eihän tosiaan taustoja voi tietää... Me ollaan täällä totuttu lyhyisiin, pitkiin ja tosipitkiin sähkökatkoihin. Tämä saisi kyllä meidän mielestämme nyt pysyä ennätyksenä jonkin aikaa!

   Poista
 2. Olipa kauan sähköt pois. Onneksi et herännyt viestiin. Mä laitan puhelimen aina yöksi äänettömälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä maalla on totuttu pitkiinkin katkoihin...

   Poista
 3. Mitenkään vähättelemättä näitä sähkökatkoja(varsinkaan kun ei ole itse niistä joutunut kärsimään) pistää miettii kun Italiassa maanjäristysten jäljillä monia kuollut ja loukkuun jäänyt,ilman kotia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, pitäisi suhteuttaa näitä asioita toisiinsa...

   Poista