tiistai 16. elokuuta 2016

Kirkkoherra, töissäni on olento!


Monet pelaavat tuota uutta villityspeliä. Minäkin. Voisin syyttää tästä esikoista ja tämän vaimoa, jos nyt syyllisiä haluaisin etsiä, mutta en halua. Parin viikon aikana on tullut kierreltyä pokestopit oman kirkonkylän alueella uudestaan ja uudestaan. Yksi lähikaupunkipäivä oli hyvin ansiokas, sillä Kirkkopuistohan on vilkas pokemonpuisto... 
Eilen töissä tuo lepakko löytyi eteisestä. Monen hutiheiton jälkeen sain sen pyydystettyä, jes! Kruunasi tupakkataukoni! (En tosiaankaan polta, mutta jos tupakoitsijat saavat pitää tupakkataukoja, niin kaiken solidaarisuuden nimessä myös me -koimattomat...)
Illalla lähdin fillarilla vielä hautomaan munaa. Ajelin vähän pitemmän lenkin ja huomasin sitten, että keltaisen kirkon luo oli joku laittanut luren. Ei muuta kuin sinne. Oli siellä muitakin - kuusi alle kymmenvuotiasta poikaa ja yksi vielä pienempi poika isänsä kanssa. Isommat pojat eivät tuntuneet kiinnittävän minuun mitään huomiota. Pienempi totesi isälleen: Tuokin pelaa ja tuohan on jo VANHA!!!


8 kommenttia:

 1. Ehkä tälle pienelle oli sanottu kotona jotain pelaajien iästä. Ettei isän olisi tarvinnut mukaan pelihommiin. Itse en pelaa, mutta arvostan lapsia, jotka tämän avulla liikkuvat ja miksei myös vanhemmat sohvaperunat ole tällä hyvin aktivoitu. Kunhan vain lapset muistaisivat katsoa teiden lähistöllä muut liikkujat, ettei hyvän pelin vuoksi tule suurta surua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Minua pojan tokaisu huvitti suunnattomasti... Peli on kiva ja kaikenikäisten sohvaperunoiden koukuttaja.

   Poista
 2. Minäkin kävin sunnuntaina Pojan (28 vee) etsimässä muutamia ötököitä - sanon ötököitä kun en ymmärtänyt siitä yhtään mitään :D Jotain matoja me syötiin kaupan oven edessä.
  Ja kuten Marjaanalle jo kerroin, kirkon pihalta löytyi 17 vuotta vanha kyltti, joka kertoi sinne istutetun syreenipuskan; Marttojen 100-vuotis -joku.... Kirkko on tossa n. 200-250 m päässä, kerta vuoteen siellä pimeässä tulee käytyä... Enpä tiennyt senkään olemassa olosta. Siis sen kyltin ja syreenpuskan. Nyt tiedän. Että opettavaistakin tuo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on luvassa pe-la 31-vuotiaan esikoisen kanssa pokemetsästystä!
   Opettavaista ja sivistävää, hyvä niin! Vielä sinäkin hurahdat...

   Poista
 3. Ai tuossa pelissä on ton näköisiä olioita. Pitäiskö ladata peli ja ruveta pyydystämään olioita ?? No en taida, jätän toisille.

  VastaaPoista
 4. Meiltä kirjastostakin on tavattu vaikka ja ketä (en minä mutta muut). Kaikki toivotan tervetulleiksi sinne, otuksetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjastot onkin tosi hyviä paikkoja kaikenlaisille otuksille!

   Poista