perjantai 5. elokuuta 2016

Kaunein vai surkein?


Televisiossa on pyörinyt ohjelma, jossa valitaan Suomen kaunein koti. Mielestäni sellainen ohjelma on oikeastaan ihan turha, sillä jokainen koti on Suomen kaunein koti juuri niille, jotka siellä asuvat. Ja on meilläkin punainen pyöreä matto lattialla yhdessä kohdassa, nimittäin vessassa. Ei sen takia, että se olisi kodin kaunein kohta, mutta siksi, kun vessassa on paljon kaikkea japanilaista ja kiinalaista ja halusin sinne Japanin lipun punaisen kiekon värisen maton...
'Kaunein' on kuitenkin positiivinen juttu, vaikka se olisikin vain arvostelijan silmässä. Tuon ohjelmasarjan lisäksi meille kuitenkin etsitään ja valitaan Suomen surkeinta kuskia, Katastrofikokkia ja kohta myös Suomen surkeinta nikkaria. Hei haloo, miksi ihmeessä? Onko hauskaa katsoa, kun jengi peruuttaa päin seiniä ja polttaa ruoat? Vesa ei tajuu eikä kyllä Marjattakaan!

8 kommenttia:

 1. Ei tajuta meilläkään. Suomen surkeinta kuskeinta kuskia meillä katsottiin, mutta kaikki muut ohjelmat - ei kiitos.
  Näin muuten viime yönä unta, että joku oli vaihtanut meidän vessanpytyn tilalle keinutuolin. Ja mulla oli kauhea pissahätä...Siihen sitten heräsinkinkin, kun laskin lattialle, yritin osua lattiakaivoon :D Jota ei meidän vessassa edes ole...
  Että se siitä "Kaunein koti" -kilpailusta. Mutta ihan nätti se keinutuoli kyllä oli. Ei kuitenkaan se perintökiikku, joka odottaa äidillä, ja jolle mietin paikkaa meidän täydessä huushollissa. Isoisoisän vaimolleen huomenlahjaksi tekemä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vielä ei ainakaan ole keksitty Suomen lyhyin blogi -kisaa... Olisin siinä vahvoilla, sillä vaikka kirjoitan päivittäin, en kirjoita pitkästi.
   Keinuttelemisiin!

   Poista
 2. Olen samaa mieltä. Meillä katsotaan telkkaria tosi vähän ja ei mitään noista ohjelmista. Ei edes sitä Suomen kauneinta kotia vaikka muutoin sisustusohjelmia tykkäänkin katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran erehdyin katsomaan Katastrofikokki -ohjelmaa... Tosiaankin erehdyin, sillä odotin jonkin kiinnostavan ohjelman alkamista.
   Kiitos kommentistasi!

   Poista
 3. Voi, nyt on ehkä pakko kehitellä se Kauniit ja surkeat -formaatti, kun tuo sun otsikkosikin siihen innostaa ;-)

  Mutta vakavasti puhuen, mikään tositeeveeohjelma ei vaan iske (eihän pian alkava Australian MasterChef ole sellainen, eihän?)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeat kokkausohjelmat on luku sinänsä, Austaralian Master Chef on best!

   Poista
 4. Samaa mieltä olen kans ollut. Kodit ovat minusta niin erilaiset, kenenkä mielestä on mikäkin kaunista ? On pienempi koti ja sitten vastakkain hervoton koti, se ei oo oikein.

  VastaaPoista