perjantai 19. elokuuta 2016

Taidetta ja kansalaisluottamusta


Askelmittariin kertyi eilisen päivän aikana reilut 23000 askelta! Taidetta, kansalaisluottamusta ynnä muuta tuli nautittua. Lastenkirjahyllyyn löytyi neljä poistokirjaa, yksi Scarry ja kolme muuta. Väkeä oli joka puolella semiruuhkaksi asti, mutta se ei haitannut.
Iltamyöhällä ilma oli elokuisen pehmeä. Pimeäkin, vaikka kaupunkiolosuhteissa se tavallaan jää varjoon (tosiaankin!) ja huomaamatta.

6 kommenttia:

 1. Pelkään pimeää ja siksi toisaalta tykkään asua kaupungissa, mutta maalla asuneena kaipaan sitä pilkkopimeää, sitä kun ei ole sitä valosaastetta ja kun sytytän kynttilän tai useamman, niin niistä oikeasti tulee valoa.

  Olen siitä pöljä, että kun meillä on mökki, niin en ole uskaltanut olla siellä yötä kuin 2-3 yötä yksin, vaikka valtatie menee vieressä tai ehkä juuri siksi.
  Jos AM ei olisi "alreekinen" voitais hankkia koira, vaikka villakoira ja sekin jo pelastaisi mut rosvoilta ;) Juu juu, pelastaisi kyllä!

  Kun vielä 16-17 -vuotiaana kävin mummulla, niin jonkun piti aina tulla linja-autolle mua vastaan, kun en uskaltanut yksin kävellä sitä n. kilometrin metsäistä matkaa, kun siellä oli ihan pimeää. En siltikään, vaikka mummu lohdutti, että "jos sut joku illalla vie, niin kyllä se aamulla takaisin tuo!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sloganin voisi muotoilla uudestaan ja todeta: Kyllä maalla on pimeää! Sitä ei vaan osaa enää niin ajatella, kun on puoli vuosisataa asunut pientilalla, josta lähimpiin katuvaloihin on pikkuista vaille kilometri... Siksi on välillä piristävää olla valosaasteen keskellä muutama päivä!

   Poista
  2. Nauti vaan niistä elokuun pimeistä illoista - sytyttele kynttilöitä pihalle ja kuvittele olevasi kaupungissa ;)

   Minä taas poikkesin otsikon aiheesta, kuten tapanani on....

   Poista
  3. Nautin taas ensi viikolla! Otsikosta poikkeaminen on sallittua!a

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Yleensä aina näillä reissuilla askeleita karttuu!

   Poista