perjantai 19. huhtikuuta 2024

Yleisön pyynnöstä!


Tässä sitten on se neljäs leikkuulauta! Toimii yhtä hyvin kuin muutkin kaltaisensa eli tarjoilee ruokapöydässä leviterasiaa, juustoa, kurkkukulhoa, maitopurkkia tms. Puhdistuu tarvittaessa muutamalla pyyhkäisyllä eli on varsin helppohoitoinen.

4 kommenttia:

  1. Vau!
    Turhaan on vaatimaton tuo majakka -leikkuulauta - kyllä saa ihan reippaasti ottaa oman tilansa muiden joukossa ja välillä vähän huikata, että hei-hei, nyt on kyllä MUN vuoro!
    Kaikki majakat on upeita, mutta tuo Bengtskärin majakka on aina kiehtonut mua (vaikken ole koskaan siellä käynytkään, muistaakseni. Jonnekin me kyllä joskus melottiin 🤔🤔) Jos oltais nuorempia ja olis paaaljon rahaa, niin tuonne voisi muuttaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua taas pelottaa jo ulkonäöllään tuo Bengtskär. Sinne ei minua saisi millään… Utön majakka on tuttu, kun osallistuttiin siellä majakkaopaatukselle aikoinaan (eli syksyllä -13).

      Poista
  2. Minua on aina kiehtonut majakat. Olen kai sen verran erakko. En ole koskaan käynyt missään paikan päällä vaikka mielessä on monta kertaa ollut, että olisi kiva käydä.Tarjotin on hieno :-) !.

    VastaaPoista