keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Kotona on hyvä olla


Eilen aamupäivällä kävelin pitkän lenkin (13,8 km) ja sen jälkeen oli kiva löhötä kotona. Päivällä katsottiin hyvän sarjan (Kaikki synnit) ensimmäisen kauden kaksi viimeistä jaksoa ja edelleen sarjassa pysyi ote hyvin. Näyttelijäsuoritukset ja -valinnat olivat ihan huippuja. Odotamme kakkoskautta uteliaina ja innokkaina.
Alkuillasta kävin kameran kanssa pihalla ja poimin vielä yhdet kukat olkkarin sohvapöydän maljakkoon. Taittelin suklaata siniseen kippoon ja sitten vaan nautin kiireettömyydestä. Kotona on hyvä olla.

6 kommenttia:

  1. Kaikki synnit teki muhunkin vaikutuksen. Viime jouluna ostettiin kuopukselle uusi puhelin ja kaupanpäällisiksi tai joksikin sain Elisa Viihteen tunnarit vähänksi aikaa.

    Joku vapaa viikonloppu katsoin koko ykköskauden putkeen, kun penteleet jättivät sen aina niin jännään kohtaan...

    Kakkoskautta odotellessa, totisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli töissäkin useampi katsonut tuon sarjan nyt (yksi oli katsonut kaikki kuusi jaksoa putkeen tiistaina) ja kaikki pitivät. Odotellaan!

      Poista
  2. Kylässä hyvä, kotona paras, sanovat.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä. Tässä onkin mietitty, että mitä sarjaa alkais katsomaan. Kotiin takaisin tul jo katsottua Areenasta loppuun ja Syke-sarjan kaikki jaksot Ruudusta. Aikaisemmin kesällä katsottiin Better Call Saul ja sitä ennen Breakin Bad. Mutta kotimainen sarja olis välillä tosi kiva. Taidankin herättää Isännän tuolta kuorsaamasta päiväunilta ja katsotaan Kaikki synnit. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista