tiistai 20. maaliskuuta 2018

Tasataanko kevätpäivä? Tasataan vaan!


Hyvää kevätpäiväntasausta! Voisikohan jo virallisesti puhua keväästä ja ainakin pieneen ääneen... Ystävien fb-sivuilla on ollut kuvia, joissa lunta on ennätysmäärä ja monet miettivät, josko juhannuksena jo pääsisi hangista eroon. Tällaisena lumitalvena sarkasmi, epätoivo ja musta huumori kukoistavat enemmän kuin ns. tavistalvena.
Heräsin kahdeksalta ja kohta alkaisi olla aamupalan aika. Kahtena aamuna olen syönyt kaurapuuroa ja jotenkin tuntuu siltä, että voisin syödä puuroa tänäkin aamuna. Muita kummallisia oireita ei ole...
8 kommenttia:

 1. Heh, ei hyvältä näytä, jkl tupruttaa lunta, on tullut jo tunnin....=) Siis kasarillahan tällaiset talvet oli tavistalvia ja vaikka alkaa jo vähän kyllästyä tuohon lumeen niin mustan mullan talvia ei ole yhtään ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja 60-luvulla... Kyllä talveen lumi kuuluu! Meilläkin sateli aamulla lunta, mutta ei enää.

   Poista
 2. "Kevät keikkuen tulevi, suvi suuta vääristellen"

  VastaaPoista
 3. Tulipa muuten tuossa mieleen - kurkkasin vanhaa päivitystäsi "Mistä olet". Kerroit olevasi lähtöisin Toholammelta, Kaustisten naapurista. Itse kerroin kyllä tietäväni Petäjäveden, kun vaarini on sieltä tänne Hämeeseen tullut, mutta enpä muistanut siinä mainita, että Kaustinenkin on paikan nimenä tuttu, sillä serkkuni isä - jos en ihan väärin muista :D - on Kaustisilta lähtöisin, tai hänen sukunsa ainakin.
  Tämä ei siis liittynyt kevääseen millään tavalla, ihan vain tuli muuten mieleen.

  VastaaPoista
 4. Tääkään mihinkään liity mut musta on hauska idea "kääntää" Tenavissa linnun nimeksi Kaustinen kun se engl. on Woodstock;DD

  VastaaPoista