lauantai 10. maaliskuuta 2018

Keskel jokke!Pitihän se käydä kokeilemassa! Olin tosiaankin oman mukavuusalueeni äärirajoilla, kun kävelin Aurajoen yli jääsiltaa pitkin. Tuollainen silta tehdään silloin, kun on kova pakkastalvi ja jään paksuus on kauttaaltaan vähintään kolmekymmentä senttimetriä. Ei mitään historian siipien havinaa, kun edellisestäkin kerrasta on vain viisi vuotta aikaa. Mutta hieman (tai paljon) kyllä pelotti...
Palkitsin urhean yrityksen ja ylityksen tietysti ruoalla... Kävin syömässä hyvän pizzan. Sieltä pizzeriasta lähdettyäni luulin käveleväni vaan jokivartta, mutta menin ensin vähän harhaan ja askeleita kertyi enemmän kuin mitä oli aikomus. No, ei ollut kiirettä mihinkään ja joka tapauksessa olin aikonut kävellä aika pitkän lenkin. Siitä tuli neljäntoista ja puolen kilometrin lenkki.


4 kommenttia:

 1. Kesällä aion kyllä mennä Turkuun, jos päivän vaan vaeltaisi ja ihmettelisi, kovin on kaunis kaupunki. Kukas se Jokke oikein on, en tunne miestä...eikä kuvasta erota naamaa...;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokke on välillä täl pual ja tois pual! :) Turkua suosittelen kyllä.

   Poista
 2. Turussa käynnistä on jo jonkun aikaa... Viimeksi olen ollut v. 2011 ja silloin kävin parikin kertaa, ensin keväämmällä katsomassa miltä näyttää Halistenkoski ja sitten kesällä ihan kokonaisen päivän siellä olemassa - lähettämässä melojia matkaan :)

  Sitä ennen.. oisko ollut 2005 kun käytiin siellä, ajeltiin Äitin kanssa bussilla keskustaan ja siellä olikin vanhoja linja-autoja vaikka kuinka ja paljon. Otin niistä valokuvia ja joku tuli neuvomaan, ettei kannata ottaa kuvia vastavaloon :D En tohtinut sanoa, että mun kamerassa on joku sellainen toiminto, että sillä pystyi ottamaan kuvia niinkin päin... Enhän minä vieläkään valokuvaamisesta mitään ymmärrä! Kuvat ovat vielä jossain, kun vaan muistaisin missä.
  Sillä reissulla pääsin melomaan Aurajokea pitkin - oli aika huikea kokemus, sen mitä siitä muistan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja turkumuistoja! Halistenkoskea on tullut nuutama kerta katsomassa, yksi kävelyreittikin kulkee sopivasti siitä ohi.

   Poista