torstai 15. maaliskuuta 2018

Kolmas kerta toden sanoo!


Ensimmäinen The Kaupunkini oli ilman muuta Helsinki, koska se oli opiskelukaupunki ja suurinta, mitä tiesin. Viihdyin siellä heti saman tien ja edelleen se tuntuu tutulta, vaikka vuosia ja vuosikymmeniä on vierähtänyt asumisesta.


Sitten ihastuin kaupunkiin nimeltä Tampere. Se oli sopivan kokoinen ja sopivan matkan päässä Keski-Suomesta. Siellä asui hyvä ystävä ja myöhemmin sinne muutti Esikoinen ja myöhemmin myös Kuopus, joka edelleen asuu tuossa hämäläisessä kaupungissa. Vuosia sanoin olevani henkisesti tamperelainen.


Ja kuinka sitten kävikään... Tähdet ja planeetat olivat oikeissa paikoissa ja meistä tuli osa-aikaisia turkulaisia. Kolmas kerta toden sanoo!4 kommenttia:

 1. Stadi on aina ollut vähän vaikea, tampereen jälkeen seuraava upea kaupunki on kööpenhamina, jos tutustuis kesällä turkuun, se kun jäänyt läpikuluksi aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kööpenhaminassa en ole koskaan käynyt.

   Poista
  2. noin kymmenen käyntikerran perusteella voin suositella, siellä on niin kaunista, sama kuin amsterdam, siellä rumin rakennus on van gogh -museo;D kevyt ristiriita.
   Mä siis normisti vain kävelen kaupungilla, pitkiä lenkkejä ja katselen rakennuksia ja muita maisemia, en ravaa pakollisissa kohteissa.

   Poista