torstai 1. kesäkuuta 2017

Pii paa puu, terve kesäkuu!


Hyvää kesäkuuta! Omana kouluaikanani tämä kesäkuun eka oli ihkaensimmäinen lomapäivä ja huikaiseva vapaus oli alkanut. Tai oikeastaan se alkoi jo siitä hetkestä, kun tultiin kotiin todistusten kanssa ja ne oli näytetty ensin äidille ja sitten isälle. Järjestys johtui siitä, että äiti oli kotona ja isä tuli toimistosta vasta iltaviideltä. Tai kuudelta. 
Juuri nyt odotetaan lämpöä ja aurinkoa kiivaammin kuin koskaan. Missä kaksi tai kolme on koolla, puhutaan epätoivoisesti ja kulmat kurtussa olemattomasta kesästä. Olen sen verran optimisti ja hullunrohkea, etten epäile kesän jäävän välistä tänäkään vuonna. Se vaan antaa nyt odotuttaa itseään enemmän...


4 kommenttia:

 1. Kesä tulee. Tai oikeastaan on jo. Siihen on jo vaikka kuinka paljon perusteluita.
  - KESÄkuu
  - koulut on loppu
  - tänään vietetään valmistujaisjuhlia (ja niitä muita juhlia, niinkuin Hesarissakko se oli, ihan oikein kirjoitettiin, kaikilla koululaisilla on aihetta juhlaan)
  - monen monta kesätapahtumaa on jo tässä kuussa, yksi niistä alkaa viikon päästä Kuusamosta :)
  - monellä KESÄlapsella on synttärit kesäkuussa ;)
  - ennenkin on kesäkuussa satanut lunta, esim. 15.6.83, kun tätini odotti serkkupoikaa ja lähti polkupyörällä neuvolaan. Minä jäin 14-vuotiaana vahtimaan 1- ja 2 -vuotiaita pikkuveljiä ja odotin sydän syrjälläni tuleeko se täti sieltä takaisin vai ei :D Tuli se; kolmas poika syntyi vasta kahden viikon päästä... - ja minäkin olin jo ehtinyt siinä välissä täyttää huimat 15 vuotta ;)

  Aurinkokin muuten paistaa!!

  VastaaPoista