torstai 18. helmikuuta 2016

Marjatasta ei tullut konmarittajaa, vaikka luki kirjan


Sain kirjastosta lainaan kirjan, jota olin odottanut ja joka oli nopealukuinen ja joka huvitti omalla innostuneisuudellaan. Nythän on trendikästä konmarittaa (Marie Kondo: KonMari -siivouksen elämänmullistava taika) ja sehän pitää suorittaa oikeaoppisesti, jos haluaa olla oikea konmarittaja ja viikaaja ja taittelija ja tavaroiden hyvästelijä. Huushollissa olevien tavaroiden ja vaatteiden pitää tuottaa iloa. Jos ei, ne voi heittää pois tai siis ne pitää heittää pois. Kierrättää nyt kuitenkin vaikka kirpparien kautta, jottei ihan roskariville. 
No joo. Ehkä minun tyylini on enemmän konjyrittämistä ja se sopii pirtaani paremmin. Viime vuonna poistin kotoa tuhat tavaraa. Tänä vuonna aion taas luopua sellaisista, joita en enää tarvitse. Vähän kerrallaan täysin vääräoppisesti eikä koko talon läpikäymistä yhdellä kertaa. 

Jk. Kuva ei tarkoituksella provosoi. Se vaan tuli järjestyksestä ja epäjärjestyksestä ensiksi mieleen ja silmiin.

2 kommenttia:

  1. Kirjoitit kyllä niin mystisiä, että en aluksi ymmärtänyt yhtään mitään. Vasta kolmannella kerralla ymmärsin mistä oikein kirjoitat. Siis siivoamisesta. Kaappien ja yleensäkin turhan roinan pois raivaamisesta. "Toisen roska on toisen aarre"
    Meidän taloyhtiössä on entisessä mankelihuoneessa pieni kierrätyshuone, jonne saa viedä pienimuotoisesti tavaraa jota ei tarvitse; kirjoja, leluja, kippoja ja kupppeja. Joita varten ei viitsi erikseen kirpputoripöytää varailla. Se on oikein kätevä. Sinne on "kadottanut" monen monta itselle tarpeetonta tavaraa. Ja jos joku on ne nimissään kirpparilla muutamalla eurolla myynyt, niin olkoot, ei se minua haittaa.

    VastaaPoista
  2. Taloyhtiönne kierrätyshuone kuulostaa erittäin hyvältä systeemiltä! - Mystisiä ovat siivouksen polut... :)

    VastaaPoista