keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Minne myö männään?


Joskus sitä mennä touhottaa paikasta toiseen kuin riivattu pysähtymättä hetkeksikään. Sitä on  tänä syksynä liikkeellä... Kirjanpidon ja palkanlaskennan siirtyessä ensi vuonna meiltäkin oululaisten hoidettavaksi, teettää se tänä vuonna paljon ylimääräistä työtä, täytätyttää kymmeniä ja taas kymmeniä kaavakkeita ja aiheuttaa harmaita hiuksia. Nyt on vuorossa kahden päivän koulutus siinä kaupungissa, jossa on eniten loma-asuntoja koko Suomessa ja jonka tanskalainen ystävyyskaupunki on Vejle. Kaupunki on perustettu vuonna 1838 ja sinne ei mennä vaan sinne männään.

2 kommenttia:

  1. Mun rakas synnyinkaupunki, siellä elää edelleen porukat ja pikkusisko, joten sinne tulee myös matkattua useita kertoja vuodessa. :) Moni lapsuudenystäväkin asuu siellä nykyään, käytyään ensin opiskelemassa ja pariutumassa muualla, lasten myötä kaipuu pienempään paikkaan kasvoi. Palvelutkin on viimeisen 10v aikana parantunut huimasti!

    VastaaPoista
  2. Kiva pikkukaupunki olikin! Joskus vuosia sitten vietettiin siellä pari päivää kaksistaan ja yövyttiin Hotelli Kalevassa. Äiti ja isä opiskelivat 50-luvun taitteessa Paukkulassa.

    VastaaPoista