perjantai 16. lokakuuta 2015

Kuinka monella oli silmälasit?


Kahden päivän talousasioiden koulutus on takana ja päässä vilisee kaikenlaisia termejä segmentistä sisäiseen tilaukseen ja tulosyksiköstä taseeseen. Parin viimeisen tunnin aikana vielä tuli uusia asioita ja uutta harjoiteltavaa raporttien ottamisessa. Huh, sanoin minä ja meinasin luovuttaa. Ja pahkeinen sentään, sanoin kuitenkin mielessäni ja tein vielä kerran raportin ja sain kuin sainkin sen valmiiksi. Jes!
Parin tunnin kuluttua olin taas kotona. Täällä tassutteli yksi nelijalkainen ovelle vastaan. Helmi ja tuore aviopari olivat tulleet päivällä. Tänään iltapäivällä haetaan junalta lisäjoukkoja ja vietetään viikonloppua kahdeksistaan.

Jk. Koulutuksessa oli kaksi kouluttajaa ja kolmetoista koulutettavaa eli siis yhteensä viisitoista tyyppiä. Kuinka monella oli silmälasit? Arvauksia, kiitos!

6 kommenttia:

 1. Mä väitän että seitsemällä!

  (Me laskettiin kuopuksen matikan laskuja tyyliin: oli viisi pystykorvaa ja kuusi labradorinnoutajaa, montako koiraa oli yhteensä? Mun piti sitten tehdä toinenkin lasku samasta aiheesta: kuinka montaa korvaa oli yhteensä?)

  VastaaPoista
 2. Arvaus meni pieleen! Myös Hannan FB-sivulla esittämä 75 % arvaus on väärä.

  VastaaPoista
 3. Se on joko tosi monella tai ei juuri kellään. :D Taidan sanoa 10/15.

  VastaaPoista
 4. Aivan oikea vastaus!!! Hienoa, Kirsti!

  VastaaPoista