lauantai 5. syyskuuta 2015

Olen Marjatta ja olen mummu ja sen kyllä huomaa...


Minusta oli aivan ihan ihanaa, kun viime syksynä sain tietää, että minusta tulee mummu. Meillä oli makuuhuoneen seinällä vauvan eka kuva (ultraääni-) ja sille toivotettiin joka ilta hyvät yöt. Maaliskuun lopulla sitten ensimmäisen irl-tapaamisen jälkeen olin ihan myyty. Ja vaari samaten. Aikaisemmin olin hieman naureskellut isovanhemmille, jotka puhua höpöttävät koko ajan lapsenlapsestaan. Mummut erityisesti olivat olleet vähän hassuja, kun esittelevät valokuvia piltin kehityksestä. Ja kuinka sitten kävikään? Meillä on makuuhuoneen seinällä vaikka kuinka monta kuvaa kehyksissä, kännykän ja tabletin taustakuvina kummallakin, läppärin taustakuvana ja työpaikan tietokoneen taustakuvana pikkupojan kuva. Ja tabletilla ihan kunnon kansio esiteltäväksi milloin vain ja melkein kenelle vain. Seottu on ja perusteellisesti. Hyvä ystäväni totesi, että lapsenlapsen synnyttyä millään muulla ei ole enää  mitään merkitystä. Oikeassa oli. Jokainen tapaaminen on juhlaa. <3

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta :D Ei, itse en ole vielä mummu, mutta äitini, joka on jo tuplamummu, on nyt nykytekniikan aikana ihan höyrähtänyt :D :D
  Silloin kun meidän Poika oli pieni, oli Siskorakaskin pieni - heillä on ikäeroa 1 v 3 kk, sen verran vanhempi "täti" on :) Eli siinä ne meni samassa; toki Poika oli mummulle rakas, mutta kun mummu oli töissä ja Siskorakkaan kanssa kahden elivät, niin se oli ihan eri juttu.

  Mutta nyt kun Siskorakkaalla on Prinsessa - ja asuvat kaukana Briteissä niin tuo kirjoittamasi on ihan kuin Äidin elämästä :D Paitsi tuohon vielä lisättynä, että Äidillä on tärkeimmät kuvat printattuna; siltä varalta, jos ei tabletti tai kännykkä toimikaan, niin voi edes sieltä printtikansiosta näyttää ;)

  Millainen itse olen, sitten kun ja jos joskus mummuksi tulen? Varmaan vielä tuplaten hassumpi..
  PS. Tänään varattiin lentoliput Britteihin..meidän omaa Prinsessaa katsomaan :D

  VastaaPoista
 2. Eli on varmaan nyt sitten kaikki tärkeimmät kuvat printattava... Mummuna saa olla seko, hassu ja höperö ihan luvan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saa :D
   Kun saa olla näin tätinäkin - ei munkaan juttuja meidän Prinsessasta kukaan jaksa enää kuunnella ;)

   Poista
  2. Onhan onneksi korvatulpat keksitty! :)))

   Poista