sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Auringon päivä


Sunnuntai on saanut nimensä auringolta tai auringonjumalalta - kielestä riippuen. Kello on nyt vähän  yli kahdeksan ja ulkona on sumua. Mies totesi, että valokuvauksellinen keli. Tarkoittaa siis sitä, että aamupalastelun jälkeen on suunnattava kameran kanssa pihalle. Soppamarjat pitäisi myös käydä poimimassa. Muita suunnitelmia tälle nimenomaiselle sunnuntaille ei olekaan. 
Sunnuntai ja lautapeli sopivat hyvin yhteen ajatuksen ja käytännön toteutuksen tasolla. Ehkäpä tänään iltapäivällä taas ensin tyhjennetään keittiön pöytä ja sitten rakennetaan Carcassonnen kaupunkia. Se on aina yhtä koukuttavaa ja hauskaa! Lautapeleistä ehdoton suosikkini. 

2 kommenttia:

  1. Me ihastuttiin aikanaan esikoisen kanssa jossain kylässä Carcassonneen niin, että oma piti ostaa heti. Nykyään pelailemme sitä lähinnä kuopuksen kanssa, mutta oiva peli on se kyllä!

    VastaaPoista
  2. Me ostettiin ensin peruspeli ja sitten myöhemmin ollaan kartutettu kaupunkia kolmella lisäosalla. Kahdestaan pelataan aika usein ja sitten joskus kolmisin, nelisin jne. Tunti meni äsken kahdestaan pelatessa ja minä voitin!

    VastaaPoista